Verandering begint met 1 persoon.

Bij Quotec geloven we in de kracht van het individu, en de kracht van een enorm aantal individuen die samen het verschil maken. Samen werken wij aan een mooiere digitale toekomst.

Lees Meer
together

Samen werken, samen groeien, samen winnen.

Zoals we al gezegd hebben geloven we dat verandering begint met 1. Echter is er maar zo veel dat je in je eentje kant bereiken. En daarom werken wij bij Quotec samen, een hechte collegiale band zorgt dat wij nog nauwer kunnen samenwerken. Zo maakt Quotec het verschil voor jou, zodat jij het verschil kan maken.

Verbonden.

De taak van Quotec is om jou te faciliteren in waar jij goed in bent, zodat jij kunt focussen op dingen die je leuk vindt. Samen zorgen wij ervoor dat je niet alleen een werkplek vindt, maar ook een plek waar je plezier en groei kunt stimuleren.

Oplossingsgericht.

Problemen zijn er om opgelost te worden. Door samen te werken kunnen we elke uitdaging aan.

Betrokken.

We doen het samen. Quotec gaat niet zelf alle beslissingen nemen maar betrekken wij jouw daarbij. Het is niet onze baan maar jouw baan waar jij het hoogste woord hebt.

Duurzaam.

Duurzaam is een veel voorkomend begrip in de onze samenleving. Zo gaat Quotec ook voor duurzaam en blijven wij nauw betrokken bij onze kandidaten en opdrachtgevers.

We noemen elkaar ‘collega’s’ en ‘partners’. Je werkt in een omgeving die het best bij jou past en waar jij jezelf kunt ontplooien. Een betekenisvolle baan waar jij je gewaardeerd voelt en trots op kunt zijn. Samen kunnen wij het verschil maken.