Laravel 7
The future of web applications

Wim Pruiksma

Laravel staat bekend als het gratis open source webframework van PHP dat voornamelijk is gemaakt voor de ontwikkeling van applicaties voor het web. Laravel is er constant in geslaagd zichzelf te bewijzen als het meest populaire framework voor web ontwikkelaars. Laravel Web Development domineert de web industrie enorm. Het is niet moeilijk om erachter te komen waarom ontwikkelaars dit framework verkiezen boven de andere beschikbare frameworks. Laten we de kenmerken van het Laravel-framework bespreken. Met Laravel-webtechnologie kunt je ook de beste websites bouwen, die niet alleen je werkproces een boost geven, maar ook de algehele output van je bedrijf verbeteren. U vindt op het web een groot aantal sites en mobiliteitstoepassingen die zijn ontwikkeld op basis van het PHP-framework.

Hier zijn enkele functies van Laravel Framework waardoor het populair is onder ontwikkelaars.

1. Template Engine
Laravel-framework wordt geleverd met lichtgewichte sjablonen om een ​​geweldige lay-out te bouwen met behulp van dynamische content. Het doel van deze sjablonen is om een ​​eenvoudige lay-out te creëren met onderscheidende secties.

2. MVC Architecture Support
Laravel-development volgt het model, view en controller gebaseerde architecturale patroon. MVC biedt betere documentatie en verbetert aanzienlijk de snelheid van het ontwikkelproces, verbetert de applicatieprestaties en verhoogt zowel de beveiliging als de schaalbaarheid. De PHP-frameworkarchitectuur helpt bij het upgraden van de uitvoeringstijd van de app, maakt betere documentatie mogelijk en heeft inherente beheerfuncties voor microservices.

3. Security
Laravel framework biedt een zeer solide beveiliging van webapplicaties. Het maakt gebruik van een salted wachtwoordmechanisme, zodat het wachtwoord nooit als platte tekst in de database wordt opgeslagen. Het gebruikt ook het "Bcrypt Hashing Algorithm (BHA)" voor het genereren van een wachtwoord. Bovendien gebruikt dit PHP-framework voorbereide
SQL-statements die SQL-injectie-aanvallen voorkomen.

4. Eloquent ORM (Object Relational Mapping)
Laravel biedt Eloquent Object Relational Mapping (ORM) met een eenvoudige PHP Active Record-implementatie. Hierdoor kunnen Laravel-webontwikkelaars database query's schrijven met PHP-syntaxis in plaats van SQL-code te schrijven. Een ORM is relatief sneller dan andere PHP-frameworks.

5. Unit-Testing
Laravel Homestead is tegenwoordig een geprefereerde stack / framework voor Laravel Application Development, vanwege de manier waarop het het testen van units makkelijker word. Dit framework is in staat om meerdere unit tests uit te voeren om ervoor te zorgen dat nieuwe wijzigingen die door de ontwikkelaar worden aangebracht, de webtoepassing niet onverwachts laten crashen. Idealiter zijn op Laravel gebaseerde webapplicaties in staat tot stabiele releases, aangezien het voorzichtig is met de bekende fouten. Het maakt het ook gemakkelijk voor de ontwikkelaars om unit-tests te schrijven.

6. Authentication and Authorization
Het PHP-framework dat authenticatie van de webdesign-applicaties erg gemakkelijk maakt, aangezien alles al ingebouwd of geconfigureerd is binnen het framework. De belangrijkste zorg van de meeste Laravel-webontwikkelaars betreft echter de verificatie van gebruikers en het voorkomen van de toegang van onbevoegde gebruikers, Laravel verlost hen van de spanning. Het is relatief eenvoudig voor de developers om de autorisatielogica van hun webapplicatie te organiseren en de toegang van gebruikers tot de applicatie te beperken.

7. Routing System
Het routingsysteem is het belangrijkste kenmerk van Laravel dat een eenvoudig te gebruiken methode is voor routing. Het pad kan met controle en een goede flexibiliteit op de applicatie worden uitgezet. Er wordt een map gemaakt die overeenkomt met de URI. Als voor bepaalde routes middlewares nodig zijn, kunnen ze gemakkelijk worden gegroepeerd.

Laravel is met alles gezegt één van de beste frameworks die er te gebruiken zijn. Laravel versnelt, maakt het makkelijker voor developers en gebruikt de PSR richtlijnen van PHP.

Ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging als Laravel developer? Kijk dan tussen onze huidige vacatures!